Galleri

Honningbedømmelse 2015

D. 17/11 holdt GTAB, honningbedømmelse. Der var to kategorier, alm. honning og lyng honning. Der var rigtig god interesse for arrangementet. Der var mødt knap 30 medlemmer op. Tak for den gode opbakning. Erling forklarede med kyndig mine hvorledes evaluerings skemaerne skulle udfyldes. Alle indleverede glas blev nøje undersøgt og evalueret. Meningerne var mange, og til tider ret forskellige, men der blev dog fundet nogle favoritter. Medens Kirsten regnede på resultatet blev kaffen budt rundt. medens vi drak kaffe var der ivrig spørgelyst, bl. a. om honningens behandling og røring. I kategorien lyng var der kun en præmie, den blev vundet af Tonny Tychsen. I kategorien alm. honning, var der tre Premier. 1. præmie gik til Tonny Tychsen, 2. præmie gik til Stig G. Nielsen og 3. præmie gik til Fritz Atzen.

 

PBV.

Stig G. Nielsen

Fugle og hobby udstilling i Tønder 2015

 

I weekenden op til efterårsferien blev der afholdt fugle- og hobby-udstilling i Tønder. Skolebigården deltog for andet år i træk med en lille stand. Der blev uddelt smagsprøver af fast og flydende honning.

 

Derudover var der mulighed for at smage en honning/lakrids shot, lavet af ½ liter vodka, 300 gram honning, 5 ml. lakridspulver og 4 ml. stjerneanispulver.

 

Som trækplaster havde vi medbragt et observationsstade, hvor de besøgende kunne se en tavle med dronning, yngelleje osv.

En hyggelig weekend hvor mange gæster slog vejen forbi til en snak om bier og honning.

 

Observationstavle, til højre ses udsnit af tavlen med dronningen mærket blå

Tur til Soltau 2012

Copyright © All Rights Reserved